נושא בוער - נתקלתם בבעיות טכניות? דווחו כאן | האוצר שלנו| דף 2 נושא בוער - נתקלתם בבעיות טכניות? דווחו כאן | האוצר שלנו| דף 2

נושא בוער נתקלתם בבעיות טכניות? דווחו כאן (1 צופה)

למה לא מופיעים בצורה ברורה את האפשרויות למעלה והם מופעים רק כמעין חיצים, שצריך לנחש לבד מהו קישור לשינוי גופן ומה קישור להוספת תמונה וכו'?
‏‏לכידה.PNG

למה לא מופיעים בצורה ברורה את האפשרויות למעלה והם מופעים רק כמעין חיצים, שצריך לנחש לבד מהו קישור לשינוי גופן ומה קישור להוספת תמונה וכו'?
הצג קובץ מצורף 989
רק כעת נתקלתי בזה. חבל שלא תייגת אותי (תרגישו בנוח) שאנסה לעזור.
נסה להתחבר בדפדפן בסתר. (אם זה מסתדר כנראה זה בעיה בדפדפן שלך אולי בתוספים או בהגדרות).
א. בדפדפן כרום נסה למחוק קבצי קוקי. הגדרות > מחיקת נתוני גלישה. ולסמן את הריבוע באמצע.
ב. קיימים 2 ערכות ויזואליות לבית מדרשנו. ראה כאן.
נסה לבדוק את הערכה השנייה.
בהצלחה.

נדמה לי שזה לא היה קודם
כשעומדים מעל נושא ב(רשימת הפורומים) מופיע חלון צף עם תיאור מה שהוא מכיל
כעת זה מופיע על רקע שחור ולא שייך לקוראו
זה תלוי בגוון הגופן (כאן לדוגמא זה מוצג טוב). ב"ה נטפל בזה בקרוב.

רק כעת נתקלתי בזה. חבל שלא תייגת אותי (תרגישו בנוח) שאנסה לעזור.
נסה להתחבר בדפדפן בסתר. (אם זה מסתדר כנראה זה בעיה בדפדפן שלך אולי בתוספים או בהגדרות).
א. בדפדפן כרום נסה למחוק קבצי קוקי. הגדרות > מחיקת נתוני גלישה. ולסמן את הריבוע באמצע.
ב. קיימים 2 ערכות ויזואליות לבית מדרשנו. ראה כאן.
נסה לבדוק את הערכה השנייה.
בהצלחה.
מידי פעם אני עדיין נתקל בבעיה זו.
לא כל פעם.

אצלי לא מודגש האפשרויות לגופן. זה רק אצלי?
הצג קובץ מצורף 3333ופה לא רואים את הקישריםלשיתוף אלא רק כשאני מעביר את העכבר על זההצג קובץ מצורף 3334
והיה וזה לא פתר את הבעיה, תעדכן אותי כאן. וננסה לברר מה הסיבה. (באיזה מערכת הפעלה, דפדפן, אתה גולש ופרטים נוספים).

האם יש דרך שהקבצים המצורפים יפתחו מיידית בלשונית חדשה [=כרטיסיה], במקום שיצטרכו להוריד קודם את הקובץ למחשב, ואז לפתוח אותו?
ג"א מצטרף לבקשה זו, זה יקל מאוד על השימוש בפורום, ועל קריאה של קבצים מצורפים, יישר כוח.
טופל בס"ד.

למה אני יכול לראות רק מספר מועט של הודעות או תודות אחרונות, בכפתור של ההתראות [ליד הכפתור של הו"פ], ואין שם אופציה של לראות ישנות יותר?
כמדו' שהוא מוגבל בזמן, אך כדאי לתייג את הרב @אוצר התורה

למה אני יכול לראות רק מספר מועט של הודעות או תודות אחרונות, בכפתור של ההתראות [ליד הכפתור של הו"פ], ואין שם אופציה של לראות ישנות יותר?
כמדו' שהוא מוגבל בזמן, אך כדאי לתייג את הרב @אוצר התורה
אכן 72 שעות. כעת הוגדר 150 שעות.

חברים מקוונים לאחרונה

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון